Продавници- 6 во Скопје

CITY FASHION Skopje City Mall:

Љубљанска 4, Кат 1, локал 220

Види мапа

CITY FASHION WOMAN Skopje City Mall:

Љубљанска 4, Кат 1, локал 220

Види мапа

CITY FASHION ГТЦ:

Кеј 13 Ноември, приземје, локал 228

Види мапа

CITY FASHION East Gate Mall:

Ул. Беласица бр.2, приземје, локал 65

Види мапа

CITY FASHION WOMAN Outlet:

ТЦ Беверли Хилс, ниско приземје

Види мапа

CITY FASHION Outlet:

ТЦ Беверли Хилс, ниско приземје

Види мапа