Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување) или производот не е во согласност со вашата нарачка, ве молиме да нè контактирате телефонски на бројот 078248074 од Понеделник до Петок од 09-16ч и Сабота од 09-14ч, или пак да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата online@cityfashion.mk при што ќе ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на пакетот. Ве молиме да нè контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Нашите оператори ќе ве известат за понатамошната постапка, во најкраток можен рок. Рекламација подоцна од овој рок од 24 часа од прием на производот нема да биде прифатена.

Замената на производот може да ја направите во договор со нашите координатори за онлајн продажба, преку испраќање на е-маил на online@cityfashion.mk каде ќе ги пишете своите податоци (име, презиме и телефон) и причината за замената.

Производот кој се менува ни го испраќате преку брза пошта, на свој трошок. По приемот на производот проверуваме дали производот е оштетен, а потоа ви испраќаме соодветна замена.

Целокупната процедура за замена на производ или рефундација може да трае до 15 работни дена.