Мултибренд продавнците City Fashion, кои во своето портфолио ги имаат брендовите: Emporio
Armani, Karl Lagerfeld, Versace Jeans Couture, Just Cavalli, Michael Kors, Furla, Armani Exchange, Love
Moschino и многу други, поради отварање на нови продавници во Скопје, имаат потреба од ангажирање на квалитетни продажни асистенти.
Клучни одговорности:
– Овозможување на високо квалитетна услуга на клиентите
– Одржување на уреден продажен простор
– Прием и правилно изложување на производите
– Соработка со тимот за остварување на планските таргети

Потребни квалификации:
– Претходно работно искуство во иста или слична дејност ќе се смета за предност
– Одлични комуникациски способности и желба за учење и напредување
– Способност за работа во тимска динамична средина
– Флексибилност за работа за време на празници и во недели
– Познавање на странски јазик ќе се смета за предност
– Основно познавање на компјутерски системи

Што нудиме:
– Одлична можност за заработка
– Полно работно време
– Стимулативни дневни и месечни бонуси на остварени таргети
– Поволности при пазарење во сите наши продавници
– Летен и зимски годишен одмор


Сите заинтересирани да ги пратат своите апликации/CV на следниот маил:

info@nenicompany.com.mk


*Само оние кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат исконтактирани.