Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.

Рок на испорака

Рокот на испорака е: во Скопје 2-3 рабтони дена, во останатите градови 3-5 работни дена. За време на сезонските намалувања и попусти, испораката може да трае повеќе време од вообичаено.

*ПОРАДИ НОВОНАСТАНАТАТА СИТУАЦИЈА СО COVID19 РОКОТ НА ИСПОРАКА МОЖЕ ДА БИДЕ ПРОДОЛЖЕН.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.

Преземање на пратки

Курирот од Еко Логистик Сервисот пред да ја достави пратката ќе Ве контактира на телефонскиот број запишан во нарачката. Купувачот е должен да запише во нарачката телефонски број за контакт на кој тој/таа ќе биде достапен се додека не ја прими пратката. Курирот од Еко Логистик ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.

ВАЖНО: НЕНИ КОМПАНИ го задржува правото да не испраќа пратки кон купувачи кои не се придржувале на условите за користење на веб страната, условите за испорака на онлјан продавницата и/или не ги превземале и подигнувале пратките кои претходно ги нарачувале преку онлајн продавницата.

Цена на Испорака: Доставата на производи е бесплатна.
Цената за доставата на заменски пратки на производи и враќање на производи е на трошок на купувачот. Цената на доставата при овие нарачки ја наплаќа Еко Логистик Сервисот според нивниот ценовник. Информација за цените за достава на Еко Логистик Сервисот може да добиете на нивните контакт броеви 13990 и 15990.