City Fashion

Бесплатна достава на сите нарачки !

НОВА КОЛЕКЦИЈА ПРОЛЕТ/ЛЕТО'24

Со основање на брендот Hogan во 1986 година, е создаден нов концепт на обувки, конкретно луксузни патики кои ја отстрануваат строгата поделба на формално и неформално.Современ и динамичен, Hogan e италијански бренд кој ја комбинира традицијата и иновативноста во естетика со материјали со највисок квалитет за да создаде производи наменети да ја задржат нивната вредност непроменета со текот на времето, истовремено интерпретирајќи го начинот на живот на оние кои го носат.

Филтер

Категории на продукти


Категории на продукти

Се прикажуваат сите 6 резултати

HIDE FILTER
Филтер

Категории на продукти