City Fashion

Бесплатна достава на сите нарачки !

НОВА КОЛЕКЦИЈА ПРОЛЕТ/ЛЕТО'24

Elisabetta Franchi е основан во 1996 година благодарение на тимската работа на млад пар претприемачи Елизабета Франки и Сабато Ценамо. Во 1996 година ја отворила својата прва работилница каде ги изработувала своите први дизајни.Успехот на брендот се должи на нивниот иновативен и креативен дух.Елизабета Франки е креатор на совршено направена колекција “Ready to wear” која својот успех го должи на нејзиниот стил и одредена производствена стратегија заснована на квалитет,извонредност и грижа за деталите.

Филтер

Категории на продукти


Категории на продукти

Прикажувам 1–20 од 104 резултати

HIDE FILTER
Филтер

Категории на продукти