Koнтакт информации

Дирекција:

Г.Т.Ц. Скопје, Македонија
Кеј 13 Ноември, кула 3/23
Тел: +389 (0)2 3239 000
Факс: + 389 (0)2 3165 711

CITY FASHION

Skopje City Mall, Скопје, Македонија
Љубљанска 4, Кат 1, локал 220
Тел: +389 (0)2 3051 933
Моб: + 389 (0)72 222 109

CITY FASHION WOMAN

Skopje City Mall, Скопје, Македонија
Љубљанска 4, Кат 1, локал 218А
Моб: + 389 (0)75 205 134

CITY FASHION

Г.Т.Ц. Скопје, Македонија
Кеј 13 Ноември, приземје, локал 228
Тел: +389 (0)2 3135 464
Моб: + 389 (0)72 214 122

CITY FASHION

East Gate Mall, Скопје, Македонија
Ул. Беласица бр.2, приземје, локал 65
Тел: +389 (0)2 3100 526
Моб: + 389 (0)71 226 311

CITY FASHION OUTLET

ТЦ Беверли Хилс, Скопје, Македонија
ниско приземје
Тел: +389 (0)2 3133 063
Моб: + 389 (0)78 212 097

CITY FASHION WOMAN OUTLET

ТЦ Беверли Хилс, Скопје, Македонија
ниско приземје
Моб: + 389 (0)75 261 654

Koнтактирајте нÈ

Пиши ни на следната контакт форма или на нашиот e-mail: info@cityfashion.mk, a ние ќе се потрудиме да одговориме најбрзо што можеме.
Доколку се работи за прашања поврзани со онлајн продавницата, тогаш пишете ни наonline@cityfashion.mk ,  или јавете се на бројот +38978248074 од Понеделник до Сабота од 09-16ч