Модната куќа на Карл Лагерфелд ја претставува иконската визија и дизајнерска естетика на нејзниот основач, Карл Лагерфелд споени со современ пристап кон модата. Модната куќа ги комбинира париските класици со рок-шик став и скроени силуети. Во портфолиото на овој бренд се вклучени аспиративни колекции на облека за жени,мажи и деца, плус чанти и мали кожни производи. Дополнителните колекции вклучуваат очила, парфеми, обувки, свеќи и модерен накит.


Категории на продукти

Брендови

Прикажувам 1–16 од 165 резултати