City Fashion

Бесплатна достава на сите нарачки !

НОВА КОЛЕКЦИЈА ПРОЛЕТ/ЛЕТО'24

La Martina е основан од Ландо Симонети, кој работел во модната индустрија во САД до 1985 година.. Таа година се преселил во родната Аргентина.Компанијата првично создавала кожни производи како што се седла и чизми за употреба во спортот поло, а подоцна започнала и со создавање на друга облека, како кошули и капи. 65 % од материјалите што се користат во производите се набавени локално во Аргентина.

Филтер

Категории на продукти


Категории на продукти

Се прикажуваат сите 16 резултати

HIDE FILTER
Филтер

Категории на продукти